English
Suomi

Kuinka voisimme liikkua ja kuljettaa vähäpäästöisemmin?

Vastuullisuusteot

Algol liikuttaa materiaalivirtoja tavaranvalmistajilta omiin ja asiakkaidenvarastoihin. Lukuisia työntekijöitämme liikkuu päivittäin huoltokohteisiin asiakkaiden tiloihin. Matkaamme asiakas- ja kumppanitapaamisiin kaikkialla toimialueellamme, yli maa- ja aluerajojen. Käytössämme on yhteensä noin 90 työsuhde- tai huoltoajoneuvoa.

Käytämme logistiikassa ympäristövastuullisesti toimivia yhteistyökumppaneita siirtääksemme tuotteet, tarvikkeet ja raaka-aineet määränpäähänsä omien ja asiakkaidemme arvoja kunnioittaen. Vähennämme liikkumisesta aiheutuvaa ympäristökuormitusta rajoittamalla käyttämiemme ajoneuvojen päästöjä ja optimoimalla henkilöstömme ajamia reittejä ja kilometrejä. Pyrimme suunnitelmalliseen liikkumiseen ja matkustamiseen vähentääksemme liikenteestä aiheutuvaa ympäristökuormitusta.

Tuotantoautoihimme asennetut ajoseurantalaitteet raportoivat reaaliaikaisesti autoliikennettäme ja ohjaavat kuljettajia taloudelliseen ja suunnitelmalliseen ajotapaan. Tuotantoautojen käytössä tavoitellaan seurantalaitteiden ansiosta 10 % suhteellista vähennystä vuositasolla.

Tagit:  Ympäristö