English
Suomi

Onnistumisia Vastuullisin kesäduuni 2021 -kilpailussa

Uutinen 15.11.2021

Algol osallistui kesällä 2021 viidettä kertaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, jossa kiinnitetään huomiota kesätyöntekijöiden kokemuksiin. Kampanjan yhteydessä järjestetään vuosittain lisäksi Vastuullisin kesäduuni -kilpailu, jossa kesätyöntekijöiltä kysytään kesän työelämäkokemuksia kuudessa eri kategoriassa. 

Algol oli Kirjallinen työsopimus -kategorian paras suurten yritysten sarjassa. Lisäksi saimme pronssia Työnhakuvaihe-kategoriassa. 

“Olemme iloisia, että kesätyöntekijämme pitävät arvossaan kirjallista työsopimustamme. Myös työnhakuvaiheen kolmossija on meille tärkeä tunnustus. Siinä kiinnitetään huomiota muun muassa työpaikkailmoituksen sisältöön, työhaastatteluun sekä viestintään rekrytoinnin aikana. Olemme tyytyväisiä, että onnistuimme myös näissä, Nina Turku, Algol Oy:n HR-päällikkö kertoo. 

Kaiken kaikkiaan Algolin kesätyökokemuksen keskiarvo oli 3,56 (asteikolla 1-4). Kaikkien suurten yritysten keskiarvo oli 3,61.

Tutkimustuloksia käytetään Algolissa muun muassa kesätyöprosessien kehittämiseen. 

“Kampanjassa mukana oleminen on tärkeää. Se haastaa myös esimiehen ja työkaverit tuottamaan kesätyöntekijälle positiivisen kokemuksen työelämästä”, Nina Turku sanoo. 

Lue lisää Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta: https://kesaduuni.org/