English
Suomi

Algolilta 40 000 euroa UNICEFille ja Punaiselle Ristille Ukrainan sodan uhrien auttamiseksi

Uutinen 29.2.2024

Algolilta tukea Ukrainaan

 

Algol-konserni lahjoittaa yhteensä 40 000 euroa UNICEFille ja Punaiselle Ristille Ukrainan sodan uhrien auttamiseksi. Kummallekin järjestölle lahjoitetaan 20 000 euroa.

Kolmen peräkkäisen vuoden aikana Algol on osoittanut tukensa Ukrainalle lahjoittamalla yhteensä 120 000 euroa UNICEFin Ukrainan keräykseen ja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Nyt tehtävällä lahjoituksella yhtiö haluaa Venäjän hyökkäyksen vuosipäivänä osoittaa tukensa jatkuvan Ukrainan valtiolle ja kansalle. Ajatuksemme ovat edelleen Ukrainan kansan luona.

 

Lisätietoja

Alexander Bargum, toimitusjohtaja, Algol Oy, puh. 040 732 3232.

 

 

Algol lyhyesti

Algol on perheyritys ja monialakonserni, jolla on yli 130 vuoden kokemus kansainvälisestä kaupasta. Tytäryhtiömme maahantuovat, myyvät ja valmistavat tuotteita teollisuudelle ja terveydenhuoltosektorille. Lisäksi yhtiöt tarjoavat laadukkaita palveluita, kuten suunnittelua, räätälöityjä toimitusratkaisuja sekä asennus-, huolto- ja kunnossapitopalveluja. Rakennamme kumppaneillemme menestystä ja vastuullista tulevaisuutta. Algol työllistää lähes 500 ammattitaitoista työntekijää kymmenessä eri maassa.