Muutoksia Algol-konsernin diagnostiikkaliiketoiminnassa

Algol Diagnostics Oy ja sen ruotsalainen tytäryhtiö Histolab Products AB järjestelevät toimintaansa uudelleen. Olof Jenefeldt jatkaa Histolab Products AB:n tomitusjohtajana ja raportoi suoraan Alexander Bargumille, joka toimii konsernin emoyhtiön Algol Oy:n toimitusjohtajana.

Histolab Products AB tytäryhtiöineen on myös jatkossa soludiagnostiikan alalla toimivien tutkimuslaboratorioiden ja kliinisten laboratorioiden kokonaisratkaisujen johtava toimittaja Ruotsissa sekä lääketeknologian tuotteiden toimittaja Ruotsin sairaanhoidolle. Histolab Products on viime vuosien aikana vahvistanut asemansa muissa Pohjoismaissa ja tulee jatkamaan laajentumistaan.

Algol Diagnostics Oy ja sen muut tytäryhtiöt keskittyvät Suomen laboratoriomarkkinoihin ja erikoistuvat sen lisäksi intensiivihoidon ja vieritestauksen tuotteisiin ja palveluihin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.
Algol Diagnosticsin uusi toimitusjohtaja 1.6.2014 lukien on Johan Wulff. Hän on työskennellyt Algol-konsernissa vuodesta 2002. Tammikuusta 2012 lukien hän on toiminut Algol Pharma Oy –tytäryhtiön toimitusjohtajana ja hän jatkaa kyseisessä tehtävässä samalla, kun hän aloittaa uudessa toimessaan Algol Diagnosticissa.