Maailmanlaajuinen kumppaniverkosto

Algol on monialakonserni, jolla on kokemusta kansainvälisestä kaupasta vuodesta 1894 alkaen. Konserniin kuuluu kuusi liiketoimintayksikköä (Algol Chemicals, Algol Diagnostics, Algol Technics, Algol Trehab, Histolab Products ja Suomen Unipol), jotka maahantuovat ja myyvät tuhansia eri tuotteita teollisuudelle ja terveydenhuoltosektorille. Algol-konsernin yhteistyökumppaniverkosto on maailmanlaajuinen ja yhtiöllä on toimipisteitä yhdessätoista eri maassa.

Menestystä rakennetaan yhteistyöllä

Algol on suomalainen perheyritys, joka vaalii yrittäjähenkisyyttä ja mutkatonta yhteistyötä. Algolissa työskennellään kehittyvässä, kansainvälisessä ja innostavassa ilmapiirissä, jossa rakennetaan menestystä yhteistyökumppaneille. Teollisuudessa Algolin ratkaisut turvaavat asiakkaiden tuotannon sujuvuutta, tehostavat prosesseja tai pidentävät laitteistojen elinkaarta. Terveydenhuoltoalalla ne edistävät monin tavoin terveen elämän edellytyksiä.

Konsernin liikevaihto on 178 miljoonaa euroa. Algol-konserni työllistää yhteensä lähes 500 ammattilaista esimerkiksi myynnin, tuote- ja palveluratkaisujen, projektiliiketoiminnan, markkinoinnin sekä teknisen huollon ja ylläpitotoiminnan tehtävissä.

Algol - Your supplier of value