Algol työpaikkana

Algol työpaikkana

Algol-konserni tarjoaa uramahdollisuuksia esimerkiksi myynnin, tuote- ja palveluratkaisujen, projektiliiketoiminnan, markkinoinnin sekä teknisen huollon ja ylläpitotoiminnan osaajille. Työtä ovat tekemässä niin kokeneet ammattilaiset kuin työuransa alussa olevat asiantuntijat.

Meillä hoidat työtehtäväsi itsenäisesti, tavoitteellisesti ja kunnianhimoisesti. Luot työlläsi menestystä sekä asiakkaillemme että päämiehillemme.

Ihmisiä ja ammattitaitoa arvostava kulttuuri

Algolissa käytössäsi ovat modernit työvälineet, ja ammatillista kasvua ja kehittymistä työtehtävissä tuetaan säännöllisellä koulutuksella. Meillä uskaltaa kehittää ja kehittyä.

Palkitsemis- ja kannustinjärjestelmät huomioivat hyvät työsuoritukset ja ohjaavat osaltaan työyhteisömme hyvinvointia ja tuloksellisuutta.

Algol-konserni on innostava ja vastuullinen työpaikka. Konsernin toimintakulttuuria kehitetään jatkuvalla esimiestyön ja johtamisen valmennuksella. Konsernin kaikkia liiketoimintoja johdetaan eettisesti yhdenmukaisin liiketoimintaperiaattein kaikissa toimintamaissa.

Arvomme, vastuunotto, yhteistyö ja kehitys, ohjaavat kaikkea työtämme. Arvojen lisäksi vastuullisuus on meille tärkeää. Jokainen algolilainen vaikuttaa siihen, millainen jälki toiminnallamme on.  Algolilla kesätyö on Vastuullinen kesäduuni

Algol on tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Kampanjassa mukana olevat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön kuuteen periaatteeseen: 1) Hyvä hakijakokemus, 2) mielekäs työ, 3) perehdytys ja ohjaaminen, 4) oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, 5) kohtuullinen palkka ja 6) kirjallinen työsopimus ja todistus.   

Erinomainen hakijakokemus ja oikeudenmukainen kesätyöntekijöiden kohtelu toivat Algol-konsernille kolmannen sijan Vastuullisin kesäduuni 2018 -kilpailussa suurten yritysten sarjassa. Lue tiedote.

Olemme mukana EK:n #työplusperhe-kampanjassa

Algol Oy on mukana Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n #työplusperhe-kampanjassa. Kampanja haastaa työnantajia etsimään työn ja perheen yhteensovittamista tukevia ratkaisuja kunkin työpaikan omista lähtökohdista käsin. Lue lisää tiedotteestamme.

Avoimet työpaikat

Algol Technics hakee automaatio-/sähköasentajaa

Algol Trehab hakee projektipäällikköä Keski- ja Pohjois-Suomen alueille


Hakemukset

Mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme Sinuun yhteydessä mikäli konsernissamme avautuu osaamistasi vastaava työmahdollisuus.

Avoin hakemus >

Kiitos mielenkiinnostasi Algol-konsernia kohtaan.