English
Suomi

Algol Chemicals yhteistyöhön The Compound Companyn kanssa

Artikkeli

Algol Chemicals on aloittanut yhteistyön hollantilaisen The Compound Companyn kanssa, joka valmistaa ja toimittaa muun muassa muovin valmistuksessa ja muovin kierrätyksessä käytettäviä lisäaineita. The Compound Companyn tuotteet tehostavat yhdisteiden kiinnittymistä ja dispersiota.

Tyypillisesti TCC:n tuotteita käytetään esimerkiksi polymeerisekoituksissa, PE/PA- ja PP/PA-kierrätysmateriaaleissa, lasikuitu-, luonnonkuitu- ja hiilikuituvahvisteisissa materiaaleissa sekä vahvistettujen yhdisteiden kuitujen sekoituksessa.

Yhtiön lisäaineilla saavutettavia hyötyjä on useita. Näitä ovat esimerkiksi parempi prosessoitavuus ja vähentynyt haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määrä. Lisäksi niiden avulla voidaan pienentää sekä valmistuskustannuksia että tuotannon energian kulutusta.

Algol Chemicals toimii TCC:n tuotteiden jakelijana Suomessa, Skandinaviassa, Baltiassa, Valko-Venäjällä ja Ukrainassa. Lisäksi yhtiö auttaa asiakkaan prosessiin parhaiten sopivan tuotteen valinnassa.

The Compound Company vakuutti Algol Chemicalsin osaamisellaan ja can do -asenteellaan. Yhtiöt ovat puolin ja toisin erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.

The Compound Company

The Compound Companyn kehittää ja valmistaa yhdisteitä, joita käytetään laajalti eri teollisuudenaloilla. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Enschedessä, Hollannissa. www.thecompoundcompany.com

 
Tagit:  Algol Chemicals