English
Suomi

Tarina ja tarkoitus

Kaupankäynti on vastuunottoa niin asiakkaista, päämiehistä, henkilöstöstä kuin yhteiskunnastakin. Uskomme, että kansainvälinen kaupankäynti lisää globaalia ymmärrystä, rauhanomaista yhteiseloa ja vakautta. Olemme mukana toimialoilla, joissa voimme yhdessä kumppaniemme kanssa myötävaikuttaa ympäristöön, terveyteen ja turvallisuuteen.

Aktiivisena omistajana Algol-konserni pyrkii tukemaan ja kehittämään eri toimialoja edustavia tytäryhtiöitään kestävällä ja kannattavalla tavalla. Luotettavuus ja asiantuntemus ohjaavat kaikkea toimintaamme. Haluamme, että konserniin kuuluvat yhtiöt ovat toimittajina, jakelijoina tai työpaikkoina houkuttelevin vaihtoehto. Konserni pyrkii myös kehittämään ja kasvattamaan kiinteistöomistuksiaan ja muita sijoituksiaan.

Meillä on pitkät perinteet maahantuonnissa ja tukkukaupassa. Olemme kuitenkin paljon enemmän kuin lenkki jakeluketjussa. Olemme riippumaton ratkaisutoimittaja, vastuuntuntoinen kumppani, asiantunteva uudistaja. Tuotamme arvoa sekä asiakkaille että päämiehille, ja heidän menestyksensä on meille aina etusijalla.

Arvomme

Vastuunotto

Välitämme asiakkaidemme ja liiketoimintakumppaniemme menestyksestä. Otamme vastuun teoistamme ja Algolin tulevaisuudesta.

Yhteistyö

Työskentelemme innokkaasti, kunnioittavasti ja sitoutuneesti sekä tiimissä että suhteessa sidosryhmiin.

Kehitys

Uskomme jatkuvaan parantamiseen ja ketteryyteen ja olemme avoimia uusille ideoille.