English
Suomi

Algol Trehab Oy on ostanut Mediq Suomi Oy:n apuvälineliiketoiminnan

Tiedote 2.8.2023

Algol Trehab Oy on ostanut Mediq Suomi Oy:n apuvälineliiketoiminnan. Yrityskaupalla Algol Trehab vahvistaa asemaansa apuvälinemarkkinalla Suomessa. 

Kauppa täydentää Algol Trehabin olemassa olevaa apuvälinetuotteiden tuote- ja ratkaisuvalikoimaa sekä mahdollistaa huoltotoimintojen laajentamisen ja edelleenkehittämisen. 

“Algol Trehabin tuotevalikoima kattaa tällä hetkellä muun muassa apuvälineitä liikkumiseen, nostamiseen ja siirtämiseen sekä asentohoitoon. Lisäksi yhtiö toteuttaa suuria kokonaisprojekteja julkiselle ja yksityiselle sektorille sekä tarjoaa huolto- ja koulutuspalveluja. Yrityskauppa täydentää valikoimaamme esimerkiksi hygieniatuotteiden, liikkumisen sekä kiinteiden ratkaisujen osalta”, Algol Trehabin toimitusjohtaja Johan Wulff sanoo.

Algol Trehabin palvelukseen siirtyy Mediq Suomen apuvälineliiketoiminnan koko henkilöstö, yhteensä 5 henkilöä. Mukana siirtyy myös koko tuotevalikoima.

“Kaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin monipuolisemman valikoiman apuvälineitä ja apuvälineratkaisuja. Tämä vahvistaa entisestään asemaamme markkinoilla”, Wulff kertoo.

”Mediq Suomi on ollut apuvälineliiketoiminnassa pitkään. Apuvälinetiimimme on ollut kuitenkin pieni, eikä meillä ole tälle liiketoiminnalle tukea Mediqin muista liiketoiminta-alueista tai markkinoista. Olemme tästä syystä päätyneet myymään liiketoiminnan Algol Trehab Oy:lle, jossa näemme mahdollisuudet hyvälle asiakastyölle, liiketoiminnan jatkokehittämiselle ja tukemiselle”, Mediq Suomi Oy:n liiketoiminnan kehitysjohtaja Marika Tiirikainen sanoo.

Lisätietoja

Johan Wulff, toimitusjohtaja, Algol Trehab Oy, p. 050 343 8964, johan.wulff@algol.fi

Marika Tiirikainen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, Mediq Suomi Oy, p. 050 429 2847, marika.tiirikainen@mediq.com.

Mediq Suomi Oy lyhyesti

Mediq Suomi Oy palvelee suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia terveydenhuoltoalan ratkaisu- ja kokonaistoimittajana. Yhtiö on osa Pohjois-Euroopan suurinta terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita tarjoavaa Mediq-konsernia. Yhtiö on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden ja niihin liittyvien palvelujen tarjoaja. Mediq toimittaa terveydenhuollon tuotteita kotijakeluna suoraan asiakkaille sekä sairaaloihin, hoitolaitoksiin ja muille terveydenhuollon palveluntarjoajille.

Algol Trehab Oy lyhyesti

Algol Trehab Oy on apuvälinealan asiantuntija. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman arjen toimintaa helpottavia apuvälineitä johtavilta valmistajilta. Edustamamme tuotteet on valittu markkinoiden parhaista ja otamme vastuun niiden toimivuudesta vielä vuosienkin kuluttua. Autamme sopivien tuotteiden valinnassa ja huollamme apuvälineet ammattitaidolla ja kokemuksella. Palvelemme niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin toimijoita apuvälineasioissa. Yhtiö kuuluu suomalaiseen Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltrehab.fi.