English
Suomi

Algol Technics uudisti verkkosivunsa

Tiedote 2.6.2020

Algol Technicsin verkkosivusto, www.algoltechnics.fi, on uudistettu. Uudistuksen tavoitteena oli paitsi parantaa sivujen käytettävyyttä ja visuaalista selkeyttä myös tuoda yhtiön tuotteet ja palvelut paremmin esille.

Verkkosivusto oli edellisen kerran uudistettu kuutisen vuotta sitten. Moderni ja laadukas verkkosivusto on nykypäivänä oleellinen osa digitaalista viestintää ja markkinointia.

”Tutkimusten mukaan suurin osa B2B-asiakkaista käyttää kuluttajien tapaan verkkoa tiedonhankintaan jossain vaiheessa ostoprosessia. Tyypillisesti tämä tapahtuu ennen ensimmäistäkään yhteydenottoa myyjään. Ja koska verkossa tietoa on valtavasti tarjolla, ovat myös odotukset verkkokokemukselle korkealla -ja helposti vertailtavissa. On tärkeää, että sivustollemme tuleva kävijä löytää tarvitsemansa tiedon nopeasti”, Algolin viestintäpäällikkö Nina Hedberg kertoo.

Verkkosivujen sisältökehitys jatkuu sivustojulkaisun jälkeen.

”Verkkosivustojen perinteisten tuote- ja palvelutietojen lisäksi haluamme tarjota asiantuntijatietoa ja vinkkejä päätöksenteon tueksi. Myös heille, jotka vasta etsivät lisätietoa ja harkitsevat ostopäätöstä. Sivustollamme on asiakasreferenssejä, videoita sekä artikkeleita, joissa kerromme, miten voimme ratkaisuillamme vastata asiakkaan haasteisiin. Tähän liittyvä sisältötyö jatkuu nyt julkaisun jälkeen, Hedberg sanoo.

Algol Technicsin verkkosivu-uudistus on osa kokonaisvaltaista Algol-konsernin verkkosivustokehitystä. Sivusto on toteutettu Sitefinity-julkaisujärjestelmällä yhteistyössä Kraftvaerkin kanssa.

Lisätietoja

Nina Hedberg, viestintäpäällikkö, Algol Oy, puh. 050 533 5426.

Algol Technics Oy lyhyesti

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yhtiö on vahvasti mukana sisälogistiikan, automatisaation ja robotiikan kehityksessä. Algol Technicsillä on useita kansainvälisiä tuote-edustuksia Suomessa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltehnics.fi.