English
Suomi

Algol Technics toimittaa siltanostureita Venäjälle ja Kiinaan

Uutinen 31.5.2021

Algol Technics toimittaa kaksi automaattista siltanosturia sinkkielektrolyysiin osana yhteistyökumppanin Venäjän tehdastoimitusta. Siltanosturit toimitetaan vuoden 2022 ensimmäiseen kvartaaliin mennessä. 

Lisäksi Algol Technics toimittaa kaksi puoliautomaattista siltanosturia yhteistyökumppanin kuparielektrolyysitoimituksen osana Kiinaan. Laitteet toimitetaan vuoden 2022 alussa. 

Siltanosturit kuljettavat lyijylevyjä elektrolyysiin

Venäjän toimituksessa kaksi siltanosturia kuljettaa lyijylevyjä sinkkialtaaseen ja sieltä pois. Nosturit ajavat automatiikan ja ohjaamosta annettujen ohjeiden mukaan.

“Siltanostureita käytetään katodi- ja anodilevyjen nostoon ja siirtoon altailta koneille ja takaisin altaille. Nosturit kulkevat kiskoja pitkin, ja näiden kiskojen jänneväli on 14 metriä. Kiskojen pituus puolestaan on 100 metriä”, Mikko Harilainen, Head of Sales, Lifting Solutions, kuvaa siltanosturien mittasuhteita.

Kiinaan toimitetaan puolestaan kaksi puoliautomaattista siltanosturia kuparielektrolyysiin. Nosturit varustetaan nosturin koukkuihin kiinnitettävillä nostoatraimilla. Kiskojen pituus on 250 metriä ja jänneväli 31,5 metriä.

Samalle asiakkaalle on toimitettu vastaavia laitteita aiemminkin, vuonna 2014. 

“Asiakas kasvattaa tuotantoaa ja nyt toimitettavat siltanosturit asennetaan aiemmin toimittamiemme nostureiden kanssa samalle ajoradalle”, Harilainen kertoo.

Lisätietoja

Mikko Harilainen, Head of Sales, Lifting Solutions, Algol Technics, p. 050 568 9087.