English
Suomi

Algol Oy uudisti verkkosivunsa

Tiedote 5.12.2019

Algolin verkkosivusto, www.algol.fi, on uudistettu. Uudistuksen tavoitteena oli paitsi parantaa sivujen käytettävyyttä ja visuaalista selkeyttä myös tuoda paremmin esille konserniin kuuluvia tytäryhtiöitä.

”Haluamme antaa verkkokävijälle hyvän käsityksen siitä, mikä Algol-konserni on ja mitä se tekee. Konsernin monipuolisuus näkyy nyt esimerkiksi verkkosivustomme etusivulla, johon nostamme tytäryhtiöidemme ajankohtaisia uutisia, artikkeleita ja blogeja. Lisäksi monitasoisen navigaation sijaan sivustolla on ainoastaan päävalikko, jonka alta kaikki olennainen löytyy”, Algolin viestintäpäällikkö Nina Hedberg kertoo.

Verkkosivusto oli edellisen kerran uudistettu yli viisi vuotta sitten. Nyt tehty uudistus näkyy vahvasti visuaalisena muutoksena aiempaan.

”Yhä suurempi osa asiakkaiden palvelukokemuksesta muodostuu verkossa. Samalla verrataan asiointikokemusta muihin käyttöliittymiin. Siksi laadukas ja moderni verkkoläsnäolo on nykypäivänä erittäin tärkeää.”

Aktiivisena ja vastuullisena omistajana Algol pyrkii tukemaan ja kehittämään eri toimialoja edustavia yhtiöitään. Nyt tehty Algolin verkkosivu-uudistus onkin osa kokonaisvaltaista konsernin verkkosivustokehitystä.

”Uudistimme Algol Diagnosticsin verkkosivuston tänä keväänä, jolloin teimme myös Algol Trehabin verkkosivuille suurehkon kehitystyön. Nyt tehty konserniyhtiön verkkosivuston uudistus on osa isompaa kokonaisprojektia, jossa ensi vuoden aikana uudistetaan myös Algol Technicsin ja Algol Chemicalsin verkkosivustot”, Nina Hedberg kertoo.

Algolin verkkosivusto on toteutettu Sitefinity-julkaisujärjestelmällä yhteistyössä Kraftvaerkin kanssa.

Lisätietoja

Nina Hedberg, viestintäpäällikkö, Algol Oy, puh. 050 533 5426.

Algol lyhyesti

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta.

Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä. Algol-konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 178 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. www.algol.fi.