English
Suomi

Algol Oy on myynyt osuutensa CrisolteQ Oy:stä Fortumille

Tiedote 17.1.2020

Algol Oy on yhdessä perustajan ja muiden sijoittajien kanssa myynyt osuutensa mm. akkumetallien kierrätykseen erikoistuneesta CrisolteQ Oy:stä Fortum Oyj:lle. Kaupan myötä CrisolteQistä tuli Fortumin kokonaan omistama tytäryhtiö. Algol Chemicals sijoitti CrisolteQiin vuonna 2017.

”Algol sai mahdollisuuden sijoittaa CrisolteQiin sen toiminnan kannalta ratkaisevassa vaiheessa. Olemme iloisia siitä, että yhtiöllä on nyt uusi, vahva omistaja, joka jatkaa sen kehittämistä. Meille tämä sijoitus on avannut mielenkiintoisia näkymiä kiertotalouteen, ja uskomme edelleen myös tuleviin yhteistyömahdollisuuksiimme,” Algol Oy:n toimitusjohtaja Alexander Bargum sanoo. 

Lisätietoja

Alexander Bargum, toimitusjohtaja, Algol Oy, puh. 040 732 3232.

Lue aiheesta lisää Fortumin tiedotteesta.

Algol lyhyesti

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä.

Algol-konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 178 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi.