English
Suomi

Algol on No Bullsh*t! 2023 – Vastuullisuuden tositapahtuman kumppani

Tiedote 5.7.2023 Vastuullisuusteot 5.7.2023

Algol on mukana mahdollistamassa No Bullsh*t! 2023 -tapahtumaa. Toista kertaa toteutettava tapahtuma järjestetään syyskuussa Helsingissä. Tapahtuma kokoaa yhteen yritysten omistajat ja ylimmän johdon keskustelemaan vastuullisuudesta. Tänä vuonna tapahtuman teemana on sosiaalinen vastuu ja vaikuttavuus. 

Tapahtuman järjestäjän mukaan moni suomalainen yritys on sosiaalisen vastuun kehittämisen saralla vielä alkuvaiheessa. Tapahtuman tavoitteena onkin kannustaa yrityksiä kestävään ja entistä vaikuttavampaan liiketoimintaan sekä jakamaan ajatuksiaan ja kokemuksiaan. 

Kesän ja alkusyksyn mittaan tapahtumasivustolla julkaistaan myös podcasteja. Podcasteissa businessjohtajien ja muiden vaikuttajien kanssa keskustellaan siitä, miten vastuullisuus muuttuu arjessa näkyväksi vastuullisuuskulttuuriksi. Alexander Bargumin podcast julkaistaan sivustolla tiistaina 1.8.2023. Podcastiin liittyy myös blogi, joka julkaistaan näillä näkymin heinäkuun viimeisellä viikolla.

No Bullsh*t! 2023 -tapahtuma

Suomalaisen elinkeinoelämän vaikuttajat, Perheyritysten liitto, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Keskuskauppakamari, Business Finland ja Design Forum Finland, järjestävät näkemyksellisen vastuullisuustapahtuman yhdessä Pohjoismaiden suurimman yritysvastuuverkosto FIBSin kanssa. Tapahtuma järjestetään 12.9.2023 Pikku-Finlandiassa, Helsingissä.

Tapahtuma näkyy laajalti somessa, muun muassa LinkedInissä ja Instagramissa. Lue tapahtumasta lisää: https://nobullshit.events/