English
Suomi

Algol-konsernilta perinteisesti tukea kotimaisille ja globaaleille kohteille

Uutinen 1.12.2023

Viime vuosien tapaan Algol-konserni on joulutervehdysten sijaan tehnyt lahjoitukset  kotimaisille ja kansainvälisille toimijoille.

Tänä vuonna tukea ovat saaneet:

Algol-konsernin toimitusjohtaja Alexander Bargum kertoo, että lahjoituskohteiden valinnassa on pyritty löytämään sopiva tasapaino kotimaisen ja kansainvälisen toiminnan välillä. Monivuotisten lahjoituskohteiden lisäksi tänä vuonna uutena lahjoituksen saajana on UNICEF. Lisäksi Crisis Management Initiative (CMI):lle lahjoitettua summaa on tänä vuonna nostettu CMI:n perustajan ja entisen presidentin Martti Ahtisaaren muiston kunniaksi.

Kuluneen vuoden aikana Algol on lisäksi lahjoittanut 10 000 euroa Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäiväkeräykseen sekä 30 000 euroa Ukrainan humanitaarisiin tarpeisiin. Jälkimmäisestä lahjoitussummasta puolet osoitettiin UNICEFin Ukraina-keräykseen ja puolet Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Lisätietoja

Alexander Bargum, toimitusjohtaja, Algol Oy, puh. 040 732 3232.

Algol lyhyesti

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti yli 129 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä.

Algol-konsernin vuoden 2022 liikevaihto oli 233 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa.