English
Suomi

Juha Jokinen jättää tehtävänsä Algol Chemicals Oy:n toimitusjohtajana

Tiedote 16.12.2019

Algol Chemicals Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2013 toiminut Juha Jokinen on päättänyt hakeutua muihin tehtäviin. Hänen työnsä toimitusjohtajana päättyi 13.12.2019, mutta hän jatkaa vielä toistaiseksi Algol-konsernissa muissa erityistehtävissä.

”Haluan kiittää Juha Jokista hänen työstään Algol Chemicalsissa. Hän on onnistuneesti vienyt läpi monia vaativia muutos- ja kehityshankkeita sekä yrityskauppoja. Yritys on hänen aikanaan kasvanut merkittävästi ja laajentunut uusille alueille”, Algol-konsernin toimitusjohtaja Alexander Bargum sanoo.  

Fredrik Hansson, Algol Chemicalsin Industrials-liiketoiminnan Business Unit Director ja johtoryhmän pitkäaikainen jäsen, on aloittanut vt. toimitusjohtajana.

Lisätietoja

Alexander Bargum, toimitusjohtaja, Algol Oy ja hallituksen puheenjohtaja, Algol Chemicals Oy, puh. 040 732 3232.

Algol lyhyesti

Algol on suomalainen kaupan monialakonserni. Toimimme laajassa kansainvälisessä kumppaniverkostossa vastuullisesti ja 125 vuoden kokemuksella. Ratkaisumme parantavat teollisuuden tuotannon laatua ja turvaavat sen sujuvuutta. Terveydenhuollossa vahvistamme paremman elämän edellytyksiä.

Algol-konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli 178 MEUR. Työllistämme lähes 500 ammattilaista kymmenessä maassa. Lue lisää: www.algol.fi.