English
Suomi

Algol Technicsille Postin lajittelukeskusten kunnossapito

Tiedote 21.11.2018

Algol Technics Oy on solminut monivuotisen kunnossapitosopimuksen Posti Oy:n kanssa. Sopimus koskee Postin kaikkia Suomen lajittelukeskuksia seitsemällä eri paikkakunnalla, ja se sisältää sisälogistiikkajärjestelmien kunnossapidon. Kunnossapitovastuu siirtyy Algol Technicsille 1.5.2019.

”Olemme todella iloisia yhteistyön käynnistymisestä. Algol Technicsillä on pitkä kokemus moderneista automaatiojärjestelmistä ja niiden huollosta. Posti vakuuttui uudesta asiakkaan tuotantoa tukevasta toimintamallistamme, jonka keskiössä on huollon digitalisointi, etävalvontaratkaisut (IoT), rullaava ylläpitosuunnitelma sekä henkilöstön jatkuva kehittäminen ja koulutus”, Algol Technicsin toimitusjohtaja Martin Evers kertoo.

”Meillä on vahvaa näyttöä kohteista, joissa vaaditaan käytettävyyttä ja toimintavarmuutta. Pystymme takaamaan asiakkaillemme korkean käytettävyysasteen”, Evers sanoo.

”Postille kunnossapidossa on tärkeää korkean käyttöasteen saavuttaminen sekä turvallinen toiminta. Lisäksi Posti vaatii myös kaikilta kumppaneiltaan innovatiivisuutta, jolla toimintaa kehitetään eteenpäin. Yhteistyössä Algolin kanssa kehitämme tuotannon prosesseja ja yhteisiä toimintoja nykyaikaisin menetelmin ja työkaluin. Uusi sopimus edellyttää yhteistyötä jatkuvan toiminnan kehittämisessä, joka tähtää palveluiden laadun ja kustannuskyvyn parantamiseen”, Postin Jukka Laitinen, Head of Technology Development, kertoo.

Lisätiedot

Martin Evers, toimitusjohtaja, Algol Technics Oy, puh. 040 183 5870
Jukka Laitinen, Head of Technology Development, Operations, Posti Oy, puh. 040 746 5921

Algol Technics on suomalainen modernin teollisuusautomaation ja sisälogistiikan asiantuntija. Olemme vahvasti mukana teollisuuden murroksessa tarjoten asiakkaillemme mm. robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja, nostureita sekä laajan valikoiman teknisiä tuotteita. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut. Algol Technics kuuluu Algol-konserniin. www.algoltechnics.fi