English
Suomi

Algol Technics vahvistaa automaatio- ja robotiikkaosaamistaan ostamalla Co-Automationin koko osakekannan

Tiedote 11.12.2018

Algol Technics on omistanut vuoden 2018 alusta 75 % Co-Automationista. Yhdistyminen lisää kykyä ja kapasiteettia toimittaa asiakkaille aiempaa laajempia robotti- ja automaatiokokonaisuuksia.

Algol Technicsiin yhdistyvä vaasalainen Co-Automation on teollisuuden robotiikkaan perustuvien tuotanto- ja pakkaussolujen sekä tuotantolinjojen järjestelmätoimittaja. Yhtiö on edelläkävijä tuotannon 3D-suunnittelussa, jossa robottisolu voidaan ohjelmoida ja testata valmiiksi jo suunnitteluvaiheessa.

“Moderni teollisuusautomaatio ja robotiikka ovat keskeinen osa strategiaamme. Integraation myötä saamme luotua kovan luokan suunnittelu- ja projektiorganisaation. Jatkossa pystymme tarjoamaan asiakkaalle entistä paremmin tuottavuutta ja kilpailukykyä merkittävästi lisääviä automaatiojärjestelmiä ”, Algol Technicsin toimitusjohtaja Martin Evers sanoo.

Lisätietoja

Martin Evers, toimitusjohtaja, Algol Technics, puh. 040 183 5870
Sami Kivioja, Co-Automation Oy, puh. 050 441 6210

Algol Technics lyhyesti

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yhtiö on vahvasti mukana sisälogistiikan, automatisaation ja robotiikan kehityksessä sekä edustaa useita kiskokalustoalan kansainvälisiä toimijoita Suomessa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. Lue lisää: www.algoltehnics.fi.