English
Suomi

Algol Technics ja Liikennevirasto ovat sopineet matkustajainformaatiojärjestelmän kenttälaitteiden kunnossapidosta

Tiedote 10.12.2018

Algol Technics ja Liikennevirasto ovat solmineet rautatieasemien matkustajainformaatiojärjestelmän kenttälaitteiden huolto- ja kunnossapitosopimuksen jatkosta.

Sopimus kattaa kaikki henkilöliikenteen asemat Hangosta Kemijärvelle, ja se on voimassa 4+2 vuotta. Kunnossapitosopimus pitää sisällään laitteistolle tehtävät ennakkohuollot sekä ympärivuorokautisen vikapäivystyksen.

Nyt solmittu sopimus jatkaa Algol Technicsin ja Liikenneviraston kuuden vuoden yhteistyötä. Tänä aikana Algol Technics on huolehtinut kunnossapidon lisäksi asemien näyttöjen ja kuulutusjärjestelmien uusimisesta sekä laitteistojen valokuitukaapeloinneista.

”Olemme yhteistyömme aikana panostaneet kunnossapidon ennakointiin ja saaneet vikatilanteiden määrän vähenemään merkittävästi. Olemme erittäin tyytyväisiä, että voimme jatkaa Liikenneviraston kumppanina myös seuraavan sopimuskauden”, kertoo Algol Technicsin toimitusjohtaja Martin Evers.

”Junaliikenteen matkustajainformaation kenttälaitteiden, eli asemien näyttölaitteiden ja kuulutusjärjestelmien, toimintavarmuus on ensiarvoisen tärkeä junamatkustajille. Tämä varmistetaan luotettavalla ja ammattitaitoisella kunnossapitäjällä, jota Algol Technics on ollut. Tämän vuoksi oli Liikenneviraston kannalta erinomainen asia, että Algol Technics voitti tiukan hankintakilpailun ja varmisti näin saumattoman jatkuvuuden aiemmalle sopimukselle”, sanoo Liikenneviraston ylitarkastaja Kimmo Turunen.

Lisätietoja

Martin Evers, toimitusjohtaja, Algol Technics, puh. 040 183 5870,
Kimmo Turunen, ylitarkastaja, Liikennevirasto, puh. 029 534 3873.

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Yhtiö on vahvasti mukana sisälogistiikan, automatisaation ja robotiikan kehityksessä sekä edustaa useita kiskokalustoalan kansainvälisiä toimijoita Suomessa. Yhtiö kuuluu Algol-konserniin. www.algoltehnics.fi