Uutiset ja tiedotteetKesäharjoittelija, Graafinen suunnittelu & viestintä

Algol on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin kokonaismyynti on noin 170 miljoonaa euroa.
 
Hae mukaan Algolin-konsernin viestintä-, yritysvastuu- ja HR-tiimiin, jossa toimintaa  kehitetään aktiivisesti kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä.
 
Etsimme pääkonttorillemme Espooseen

KESÄHARJOITTELIJAA graafisen suunnittelun ja viestinnän tehtäviin

Kesäharjoittelijana keskeisin työtehtäväsi on markkinointi- ja viestintämateriaalien tuottaminen graafisen ohjeiston mukaisesti. Pääset suunnittelemaan niin painotuotteita kuin verkkoviestinnän elementtejäkin. Toimit myös viestintä- ja yritysvastuutiimin assistenttina.

Toivomme sinulta:

  • Adoben ohjelmien erinomaista hallintaa ja Microsoft Office -ohjelmien hyvää osaamista

  • oma-aloitteisuutta ja hyvää yhteistyökykyä

  • hyvää organisointikykyä ja taitoa priorisoida työtehtävät

  • työskentelytaitoa suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito on eduksi.

Tehtävässä on eduksi valokuvaustaito, kokemus verkkosivujen ylläpidosta ja sujuva kirjoitustaito. Lisäksi toivomme, että olet ahkera ja tunnollinen ja siedät myös rutiineja. Työ soveltuu esimerkiksi graafisen suunnittelun tai media-alan opiskelijalle. Valittavan henkilön kokemuksesta riippuen voimme tarjota myös muita mielenkiintoisia työtehtäviä esimerkiksi sisällöntuotannon ja verkkosivujen kehittämisen parissa. Kerrothan siis rohkeasti, mitä osaat ja millaisista tehtävistä olet kiinnostunut!

Lisätietoja tehtävästä antaa graafinen suunnittelija Anna-Leena Väätänen, puh. +358 40 708 2645, tiistaina 13.3. klo. 14-15 ja tiistaina 20.3. klo 14-15.

Hae tehtävään 21.3.2018. mennessä täällä.