Uutiset ja tiedotteetHaemme johtavaa sähkösuunnittelijaa

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Uskomme, että asiakkaidemme maailma automatisoituu ja nopeutuu. Olemme vahvasti mukana tässä muutoksessa tarjoten asiakkaillemme sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut.

Algol on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto ylittää 160 miljoonaa euroa.

 
Toimintamme on vahvassa kasvussa ja nyt haemme vakinaiseen työsuhteeseen sähkö- ja automaatiotiimiin
 

JOHTAVAA SÄHKÖSUUNNITTELIJAA (Senior Electrical Engineer)


Sähkö- ja automaatiotiimimme suunnittelee ratkaisut asiakasprojektiemme keskeisiin tarpeisiin. Tiimin jäsenet tekevät sähkö- ja ohjausjärjestelmien piirustukset ja komponenttivalinnat. Tiimi suunnittelee myös projektien automaatiojärjestelmään tarvittavat toiminnot sekä kenttälaitteiden ja automaatiojärjestelmän välisen kaapeloinnin. Järjestelmien kokoluokka vaihtelee muutamasta signaalista useampaan tuhanteen.

Tehtäväsi on toimia sinulle nimettyjen teollisuusnosturi- ja kuljetinjärjestelmäprojektien sähköratkaisujen pääsuunnittelijana. Tämän lisäksi pääset vaikuttamaan komponenttien valintaan ja tilauksiin (esim. sähkökeskukset ja taajuusmuuttajat). Tehtävään liittyy myös mahdollisuus osallistua nostureiden valmistuksen ja asennuksen valvontaan sekä käyttöönottoon. Voit toimia myös osana myynnin teknistä tukea.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja vankka työkokemus vastaavista tehtävistä. Pystyt itsenäiseen suunnittelutyöhön ja E3-suunnitteluohjelmisto on sinulle tuttu. Teet laadukkaita suunnitelmia sovitussa aikataulussa. Osaat tehdä kokonaisuuden kannalta järkeviä komponenttivalintoja ja suunnitelmiesi perusteella tuotteet ja ratkaisut ovat toteutettavissa kustannustehokkaasti. Olet innostunut sähköalan ammattilainen ja yhteistyökykysi sekä positiivinen asenteesi välittyy niin ulkoisille kuin sisäisille yhteistyökumppaneille. Hyvä englannin kielen taito on tehtävässä eduksi. Raportoit suunnittelupäällikölle Espooseen, mutta työtä voit tehdä tarvittaessa myös asuinpaikkakunnaltasi käsin.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn osaavassa organisaatiossamme teknisesti edistyneiden asiakasprojektien parissa sekä kilpailukykyisen palkan ja muut edut.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi tämän linkin kautta viimeistään 4.12.2017. Hae kuitenkin tehtävään mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Harri Vuontelo 044-577 1204 tai Senior Headhunter Jarmo Kauppinen 0400-254 836.