Uutiset ja tiedotteetHaemme automaatio- tai mekatroniikan DI-/insinööriopiskelijaa

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Uskomme, että asiakkaidemme maailma automatisoituu ja nopeutuu. Olemme vahvasti mukana tässä muutoksessa tarjoten asiakkaillemme sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut. 

Algol on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto ylittää 160 miljoonaa euroa.

Haemme Espoon toimipisteeseemme 

AUTOMAATIO- TAI MEKATRONIIKAN DI-/INSINÖÖRIOPISKELIJAA

Oletko kiinnostunut kehittymään automaatioalan asiantuntijaksi osaavassa ja dynaamisessa työympäristössä? Tarjoamme opintojen loppusuoralla olevalle haasteista innostuvalle opiskelijalle lopputyöpaikkaa uusien teknologioiden parista.

Tehtäviisi kuuluu monipuolinen sisälogistiikkajärjestelmien automaatioratkaisujen suunnittelu yhdessä rautaisten alan ammattilaisten kanssa. Pääset kehittämään mm. automaationostureiden- ja kuljettimien, sisälogistiikkajärjestelmien, robottien sekä manipulaattorien järjestelmäintegrointia ja automaatiosuunnittelua. Lisäksi työ sisältää ohjelmoitavien logiikoiden ja ohjauspaneelien sovellussuunnittelua, taajuusmuuttajien ohjelmointia, automaatioprojektien käyttöönottotehtäviä sekä dokumentointia. Laaja työkenttä antaa mahdollisuuden tarttua kokonaisvaltaisesti monipuolisiin haasteisiin sekä luoda uraa osaavassa ja kansainvälistyvässä perheyrityksessä.

Oma-aloitteisen ja pitkäjänteisen työotteen lisäksi, toivomme sinulta perusosaamista PLC ohjelmoinnista, anturitekniikasta, liikkeenohjauksesta sekä sähköpiirikaavioiden suunnittelusta. Aikaisempi kokemus automaatio- tai sähköalalta sekä hyvä englannin kielen taito katsotaan tehtävässä eduksi.

Lisätietoja paikasta antaa torstaina 10.8. klo 14-15 Ville Tähtölä, puh. +358 40 6885 594. Lisätietoa yrityksestämme saat osoitteesta www.algoltechnics.fi. Käy tutustumassa työntekijöihimme täällä.

Hae tehtävää 31.8. mennessä.