Uutiset ja tiedotteetAlgol Technics etsii huoltoasentajaa Varsinais-Suomen alueelle.

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Uskomme, että asiakkaidemme maailma automatisoituu, nopeutuu ja muuttuu aiempaa kompleksisemmaksi. Olemme vahvasti mukana tässä muutoksessa tarjoten asiakkaillemme sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaattivarastoja sekä laajan valikoiman teknisiä tuotteita. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut. Algol Technics on osa Algol-konsernia.

Algol on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto on noin 170 miljoonaa euroa.

Algol Technics etsii pitkäaikaista HUOLTOASENTAJAA 
erilaisiin kunnossapitotehtäviin Varsinais-Suomen alueelle.

Toivomme Sinulta kokemusta teollisuuden asennustöistä sekä erityisesti sähkö- ja automaatioasennuksista. Kokemus nostureista ja nostimista nähdään etuna, mutta se ei ole välttämätöntä.

Etsimme tekijää, jolla on osaamisen lisäksi aito halu tehdä työtään, ja joka asennoituu työhönsä motivoituneesti. Työtä tehdään itsenäisesti, joten hakijalta vaaditaan oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta.

Tarjoamme Sinulle:

– Työpaikan vakavaraisessa yrityksessä

– Ammattitaitoisen tukiverkoston esimies- ja tiimitasolla

– Mahdollisuuden kehittyä ja myös kehittää uutta.

Työ alkaa pikimmiten sopivan henkilön löydyttyä. Työaika on arkisin klo 7-15:30.

Kyseessä on suorarekrytointi. Ensimmäisen vaiheen haastattelut tapahtuvat Valtti Henkilöstöratkaisut Oy:n kanssa.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkena klo 9-15 HR-konsultti Noora Heinonen, p. 050 555 0521.

Linkki hakulomakkeeseen: https://valtti.tehoste.com/index.php?action=open&id=1738