Uutiset ja tiedotteetAlgol Technics etsii automaatio-/sähköasentajaa Lahteen

Algol Technics on sisälogistiikan ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Me uskomme, että asiakkaidemme maailma automatisoituu, nopeutuu ja muuttuu aiempaa kompleksisemmaksi. Olemme vahvasti mukana tässä muutoksessa tarjoten asiakkaillemme sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja sekä laajan valikoiman teknisiä tuotteita. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut.

 

Algol on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin kokonaismyynti on noin 170 miljoonaa euroa.

Etsimme vakinaiseen työsuhteeseen
AUTOMAATIO-/SÄHKÖASENTAJAA Lahteen!

Tehtävän kuvaus
Toimit kuljetin-, siirto- ja varastointiteknisten laitteiden ja järjestelmien huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Vastaat järjestelmien häiriöttömästä toiminnasta ja tehokkaasta käytettävyydestä.

Toivomme Sinulta 
sähkö- tai automaatioasentajan tutkintoa sekä usean vuoden kokemusta automaatiosta. Jotta pystyisit loistamaan tehtävässä, sinun tulisi tuntea ohjelmoitavat logiikat (mm. S7) ja niiden vikahaku. Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa nykyaikaisen varastoautomaation parissa. Työssä tarvitaan hyvät vuorovaikutustaidot sekä palveluhenkistä asennetta. Olet oma-aloitteinen ja ongelmaratkaisukykyinen.  Käytät tietojärjestelmiä sujuvasti ja ymmärrät englannin kieltä.

Tarjoamme Sinulle 
monipuolisen tehtäväkokonaisuuden vakavaraisessa kansainvälistyvässä perheyrityksessä sekä ammattitaitoisen tukiverkoston esimies- ja tiimitasolla. Huollamme ja korjaamme asiakkaidemme laitteistoja sekä ennakoimme tuotantoympäristöjen kunnossapitotarpeita. Pääset työssäsi sekä kehittymään ammatillisesti että kehittämään uutta. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia kattavilla työterveyspalveluilla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä erilaisilla valmennuksilla ja kampanjoilla. Tule mukaan mukavaan joukkoomme! 


Lisätietoa Algol Technicsistä saat osoitteesta www.algoltechnics.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 24.4.2018 sekä 26.4.2018 klo 13.00-15.00 työnjohtaja Ossi Raita p. 040 775 2469. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 4.5.2018 mennessä HR@algol.fi