Uutiset ja tiedotteetHaemme automaatio-/sähköasentajaa Turun seudulle

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Uskomme, että asiakkaidemme maailma automatisoituu ja nopeutuu. Olemme vahvasti mukana tässä muutoksessa tarjoten asiakkaillemme sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut

Algol on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto ylittää 160 miljoonaa euroa. 

Yrityksemme uudistuessa haemme vakinaiseen työsuhteeseen Turun seudulle
AUTOMAATIO-/SÄHKÖASENTAJAA

Automaatio-/sähköasentajana toimit kuljetin-, siirto- ja varastointiteknisten laitteiden ja järjestelmien huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Tiimi vastaa järjestelmien häiriöttömästä toiminnasta ja tehokkaasta käytettävyydesta. Sinulla on soveltuva tekninen pohjakoulutus sekä kokemusta teollisuuden automaatio- ja sähkökunnossapidosta. Tunnet ohjelmoitavat logiikat (mm. S7) ja niiden vianhaun ja sinulla on kokemusta taajuusmuuttajakäytöistä, niiden käyttöönotoista ja vianhausta.

Tehtävä asiakasrajapinnassa edellyttää oma-aloitteista ja vastuuntuntoista työskentelytapaa sekä tiimihenkistä asennetta. Asiakkaiden tiloissa tapahtuvat työskentely vaatii hyvät vuorovaikutustaidot sekä palveluhenkisen asenteen työhön.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn huippuluokan kehittyvässä työyhteisössä sekä laadukkaat tekniset ratkaisut osaavassa organisaatiossamme. Lisätietoa yrityksestämme saat osoitteesta www.algoltechnics.fi.

Lisätietoja tehtävästä: Jarno Berg, p. 050 911 7793, maanantaina 16.10 klo. 14-16 ja maanantaina 23.10. klo. 14-16.

LÄHETÄ HAKEMUKSESI JA CV:si palkkatoiveineen 29.10.2017 mennessä osoitteella hr@algol.fi