Uutiset ja tiedotteetHaemme työnjohtajaa Kokkolan seudulle

Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija. Uskomme, että asiakkaidemme maailma automatisoituu ja nopeutuu. Olemme vahvasti mukana tässä muutoksessa tarjoten asiakkaillemme sisälogistiikan ratkaisuja, mm. nostureita, robottisoluja, kuljettimia ja automaatiovarastoja. Kaikkiin toimittamiimme ratkaisuihin tarjoamme kattavat kunnossapito- ja huoltopalvelut.

Algol on suomalainen vuonna 1894 perustettu perheyritys. Toimitamme tuotteita ja ratkaisuja teollisuudelle ja terveydenhuoltoalalle. Myynti- ja asiantuntijaorganisaatiomme palvelee asiakkaita Pohjoismaissa, Baltian maissa, Itä-Euroopassa ja Intiassa. Konsernin liikevaihto ylittää 160 miljoonaa euroa.

Toimintamme kasvaessa haemme vakinaiseen työsuhteeseen Kokkolan seudulle

TYÖNJOHTAJAA.

Työnjohtajana toimit kunnossapitotiimin esimiehenä. Vastaat yhdessä tiimin kanssa nostureiden ja muiden tuotantolaitteiden häiriöttömästä toiminnasta. Huoltokohteitamme ovat alueella olevat teollisuusyritykset.

Sinulla on

  • kokemusta työnjohtamisesta ja hyvät esimiestaidot
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
  • asiakaspalveluhenkistä yrittäjäasennetta
  • tekninen koulutus soveltuvalta alalta esim. automaatio- / sähkötekniikka

Tarjoamme sivulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden sekä laadukkaat tekniset ratkaisut osaavassa kansainvälistyvässä perheyrityksessä. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia kattavilla työterveyspalveluilla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä erilaisilla hyvinvointiin liittyvillä valmennuksilla ja kampanjoilla. Tule mukaan kehittyvään joukkoomme! Lisätietoja tehtävästä antaa 30.11 klo 14-16 ja 5.12 klo 14-16  kenttähuoltojohtaja Juha Nurmenrinta, p. 050 3438 746. Hae tehtävään 10.12.2017 mennessä.