Algol työnantajana

Algol työnantajana

Algol-konserni tarjoaa uramahdollisuuksia esimerkiksi myynnin, tuote- ja palveluratkaisujen, projektiliiketoiminnan, markkinoinnin sekä teknisen huollon ja ylläpitotoiminnan osaajille. Tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä niin kokeneille ammattilaisille kuin myös vastavalmistuneille työuraansa aloittaville asiantuntijoille.

Algolilaiset hoitavat työtehtävänsä itsenäisesti, tavoitteellisesti ja kunnianhimoisesti. Ammatillista kasvua ja kehittymistä työtehtävissä tuetaan säännöllisellä koulutuksella. Palkitsemis- ja kannustinjärjestelmät huomioivat hyvät työsuoritukset ja ohjaavat osaltaan työyhteisön hyvinvointia ja tuloksellisuutta.

Algol-konserni on innostava ja vastuullinen työpaikka. Konsernin toimintakulttuuria kehitetään jatkuvalla esimiestyön ja johtamisen valmennuksella. Konsernin kaikkia liiketoimintoja johdetaan eettisesti yhdenmukaisin liiketoimintaperiaattein kaikissa kymmenessä toimintamaassa.

 

Avoimet työpaikat

Algol Technics etsii automaatio-/sähköasentajaa Lahteen

Algol Technics etsii huoltoasentajaa Varsinais-Suomen alueelle.

Hakemukset

Mikäli et löytänyt itseäsi kiinnostavaa avointa työpaikkaa, voit jättää avoimen hakemuksen. Olemme Sinuun yhteydessä mikäli konsernissamme avautuu osaamistasi vastaava työmahdollisuus.

Avoin hakemus >

Kiitos mielenkiinnostasi Algol-konsernia kohtaan.